Siirry sisältöön
Hero cloud image mobile Hero cloud image desktop

Helmi Baby -hoitotuotteet

Lapsiperheen arjessa sattuu ja tapahtuu. Helmi Baby -hoitotuotteet tuovat puhtautta ja helpotusta monenlaisiin lapsiperheen tilanteisiin niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Tuotteissa on käytetty ensiluokkaisia ja turvallisia raaka-aineita ja ne sopivat erinomaisesti herkälle iholle.

Helmi Baby biohajoava puhdistuspyyhe

Helmi Baby -biohajoava puhdistuspyyhe

Helmi Baby -biohajoava puhdistuspyyhe on hellävarainen ja monikäyttöinen kostea puhdistuspyyhe, sopien koko perheelle vauvasta vaariin ja tilanteesta toiseen. Se on kätevä kotona vaipanvaihdoissa ja ruokailuhetkissä, ja helposti mukana matkoilla uudelleensuljettavassa pakkauksessa. Puhdistuspyyhe soveltuu myös intiimialueen puhdistukseen, meikin poistoon ja virkistäytymiseen kuumalla säällä.

Valmistettu 100% viskoosista, puhdistuspyyhe sisältää rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Siinä ei ole väriaineita, hajusteita tai ihoa ärsyttävää alkoholia. Puhdistuspyyhe on vegaaninen ja biohajoava, joten sen voi kierrättää kotikompostissa, kompostikäymälässä tai biojätteessä.

Pakkauksessa on 56 biohajoavaa puhdistuspyyhettä, ja sen suositeltu säilyvyys avattuna on noin kolme kuukautta. Muista sulkea pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Pakkauksen pystyy lajittelemaan muovinkeräykseen.

Helmi Baby puhdistuspyyhe

Helmi Baby -puhdistuspyyhe

Sottaiset suut ja tahmaiset tassut ovat osa lapsiperheen arkea! Helmi Baby -puhdistuspyyhkeellä siivoat äkillisen sotkun tai pyyhkäiset lapsen turvallisesti päästä varpaisiin. Se on kätevä apu autossa, veneessä, vaunuissa, hoitopöydällä tai matkustaessa. Suomalainen Helmi Baby -puhdistuspyyhe on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa, joten se sopii ihanteellisesti myös herkille ja intiimeille ihoalueille. Puhdistuspyyhe sisältää rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa glyseriiniä, eikä siinä ole lainkaan hajusteita tai väriaineita.

Uudelleen suljettavassa pakkauksessa on 64 kosteuspyyhettä, joiden suositeltu säilyvyys avattuna on noin kolme kuukautta. Muista sulkea pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Pakkauksen pystyy lajittelemaan muovinkeräykseen. Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet ovat hoitolaukun vakiovaruste ja pelastavat täpärissä tilanteissa muutkin kuin perheen pienimmät. Tässä viisi käyttövinkkiä, joissa kosteuspyyhkeiden ylivertaisuus korostuu.

Helmi Baby Mats

Helmi Baby Mats -vaipanvaihtoalusta

Kotimainen Helmi Baby Mats -vaipanvaihtoalusta on monipuolinen lastenhoitotuote. Kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta tarjoaa aina puhtaan ja hygieenisen alustan vaipanvaihtoon kotona ja on helppo ottaa mukaan liikkuessa kodin ulkopuolella. Voit käyttää sitä hoitopöydän lisäksi myös lastenrattaissa, turvaistuimessa tai autossa.

Pakkauksessa on 5 kappaletta 50 x 60 cm kertakäyttöistä vaipanvaihtoalustaa. Kevyen kokonsa ansiosta se mahtuu pieneen tilaan ja on näin kätevä ottaa mukaan menoon.

Todennettua vastuullisuutta

Avainlippu

Helmi Baby -hoitotuotteet valmistetaan Suomessa.

Allergia-, Iho ja Astmaliitto

Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa.

Pohjoismainen Joutsenmerkki

Valmistamme Helmi Baby -hoitotuotteet vahvasti luontoa kunnioittaen ja ympäristökriteerejä noudattaen.

Löydät Helmi Baby -hoitotuotteet jälleenmyyjiltämme

Helmi Baby -hoitotuotteita myyvät hyvin varustellut kaupat kautta maan. Valikoimat voivat vaihdella kaupparyhmästä ja kauppakoosta riippuen. Tarkista oman kauppasi valikoima.

Liity Moomin Baby yhteisöön ja tilaa ilmainen vaippanäyte kokeiltavaksi.

Onko sinulle syntymässä tai syntynyt uusi Vaippasankari? Tilaa ilmainen vaippanäyte ja ihastu tuotteisiimme. Liity samalla Moomin Baby yhteisöömme ja saat kiinnostavaa tietoa ja ajankohtaisia uutisia suoraan sähköpostiisi.

Usein kysyttyä hoitotuotteistamme

Katso kaikkia tuotteitamme ja toimintaamme koskevat kysymykset
Usein kysyttyä -sivulta.

Helmi Baby -hoitotuotteet

Helmi Baby -puhdistuspyyhe biohajoava on valmistettu 100% viskoosista. Se sisältää rauhoittavaa allantoiinia ja kosteuttavaa glyseriiniä. Siinä ei ole väriaineita, hajusteita tai ihoa ärsyttävää alkoholia. Puhdistuspyyhe on vegaaninen ja biohajoava, joten sen voi kierrättää kotikompostissa, kompostikäymälässä tai biojätteessä.

Helmi Baby -hoitotuotteiden kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta ja Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet sekä normaali että biohajoava puhdistuspyyhe valmistetaan Suomessa.

Helmi Baby -puhdistuspyyhkeet on valmistettu ihoystävällisestä ja märkälujasta kuitukankaasta, joka sisältää 60% polyesteria (PES) ja 40% viskoosia. Normaali puhdistuspyyhe ei ole biohajoava ja käytön jälkeen se laitetaan energiajätteeseen. Biohajoava puhdistuspyyhe sen sijaan voidaan hävittää kompostoimalla biojätteessä.

Kotimainen Helmi Baby Mats -vaipanvaihtoalusta korvasi aikaisemman Helmi Baby -suoja-alustan ja ne poikkeavat käyttötarkoitukseltaan toisistaan. Uusi kertakäyttöinen Helmi Baby -vaipanvaihtoalusta on tarkoitettu lyhytaikaiseksi suojaksi vaipanvaihtoon niin kotona kuin kodin ulkopuolella liikuttaessa. Se on kätevä ja helppo sujauttaa mukaan vauvan hoitolaukkuun pienen kokonsa ansiosta. Vanha suoja-alusta sen sijaan soveltui pidempiaikaiseen käyttöön suojaamaan vauvan sänkyä esim. yöaikaan.

Cloud image mobile Cloud image desktop